Kao što sam i predvidio Mirkec je dobio po pičiču, heheheheheh bacite oko na njegov korner u kojem su dva poluraspadnuta dinosaura hahahahaha, umjesto dae tu trener koji da mu govori kaj da radi u kavezu ono dva stara prdonje ???????prestrašno.
Vrijeme je da ode u penziju i da se prestane preseravat dok mu netko kičmu ne slomi jer UFC je malo prevelik zalogaj za mirkeca.Added (2009-09-20, 9:08 Pm)
---------------------------------------------
Evo Dule samo da te uputim i odgovorim: Santos je nokautirao Werduma u prvoj rundi, a Werdum je dugogodišnji prvak u điuđici (legenda) i jedan od mnogih koji je pobijedio Gonzagu, a Gonzage se sjećamo kada je KO Mirkeca sa high kickom, prema tome opasan tip sa jakim udaračkim alatom.
Sada bih ja mogao elaborat napisati o svakom ali ukratko, Mirko promjeni kompletan tim s kojim radiš jer to su NJUBOVI koji nemaju pojma o mma sportu kao takvom danas. Grešaka ima puno i treba puno raditi na tome da postane komletan borac, po meni on je 50% borac i samo sa takvima može parirat nažalost.
Eto, ako nekoga još nešto zanima neka slobodno pita, pošto mma pratim već godinama i to mie u neku ruku hobi.
pozz